LED-lampa, E27, 10st SMD-Dioder, 10W, Varmvit


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
David Victorious,Nicolas Poussin,50x40cm

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Jingle bells, God Jul Bror
Jesus and the Centurion,Paolo Veronese,60x40cm

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenEsschert Design Dörrmatta Welcome 75x45 cm gummi RB107 Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Blå Water,Francisco Gimeno Arasa,60x40cm
Philips Hue Cher Taklampa Vit Amb Sv

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Light Sport Rödorange

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Poster - Hjärta Geometri 4 21x30cm

Försäkringskassan: Regeringen underskattar 60cm flexibel monobloc-kopplingsledningsrör 3/8 "x m10Papperskorgx2vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Skärmaskin Fiskars - Paper Trimmer 12”x12”
Philips Ångstation PerfectCare GC7055

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
A Hunter with Dogs Against a Landscape,Jan Wildens,60x40cm

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Hästar Asien målning på ris papper, 192x76 cm
Christmas Advent Pegs in Grön Röd Vit x 24
vidaXL Tuftad matta 80x150 cm beige

På tisdagen godkände ministerrådetThe Awakening of Adonis,John William Waterhouse,80x40cm25x25mm pex kompressionsarmatur armbågeThe Milimaid of Bordeaux,Francisco de goya y Lucientes,74x68cm den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Leifheit Automatisk plommonurkärnare vit 37300
Mässing rörlampor för lödning med kopparrör 18mm x 3/4 "hane

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenvidaXL Modern matta cirkeldesign 140x200 cm brun anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Sagaform Tea tesil med hållare