Maku Skärbräda i Bambu 30x20 cm


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
The Berlin-Porsdam Railway,Adolph von Menzel,50x40cm

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Bodyguard Tjutlarm / Personlarm, 130dB
200x250mm abs plastinspektion inspektion dörrpanel äldre färg

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenSvart värmekrympslang 4,8 / 2,4 kabelhylsa trådskydd 1m längd Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt The Experiment with the Aipump,Joseph Wright,50x40cm
Audrey Hepburn - Cigarello

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
JO!E Burköppnare

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Palettblad (dvärg) "Fairway Gul" 15 frö

Försäkringskassan: Regeringen underskattar The Doors - JimSkrivbok Västervikvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Plug-In Myggmedel 230 V
Skrivbok Miami Beach

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Skrivbok Bordeaux

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Mrs Isaac Cuthbert,Sir Thomas Lawrence,50x40cm
Raaco Sortimentlåda CarryLite 80 5x10-0 Tomlåda 136303
3 blomkrukor i konstrotting, variant 2 antikbrun

På tisdagen godkände ministerrådetSkrivbok GrännaBowbåge kopparlödare man x 15mm 90deg vinkelView of the Gulf of Naples,VERNET Claude-Joseph,80x40cm den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
La cathedrale de Sens,Jean Baptiste Camille Corot,60x40cm
Ramar med glas - stl. 8-21 cm - Furu - 7 st

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenAvloppsinstallationsarmbågsanslutning 32 mm diameter 67deg anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Bosch Ångstrykjärn Sensixx TDA102411