Smash Muddler i Trä
Plastduk Rund Gul
Sejdel Shotglas

MIN AMBITION

LED Hängslen Neongula

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


Pumpa LED-Ljus

JAG VILL HJÄLPA DIG

The Egg Bloomer

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

Blinkande Ljusslinga Spöken

LÄS MER

vidaXL Skyddsnät för damm 6x4 m PE
vidaXL Duschpanel aluminium 20x44x130 cm svart
Tylltyg på Rulle Svart
vidaXL Hopfällbar regissörsstol i bambu med kanvas
Bambu Köttpinnar
Gummiklubba
Påsklämmor
vidaXL Fyrkantig taklampa med akryldekoration och aluminiumstava
Cuisine Elegance 4 piece Cork Placemat Table Protector

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 

LED Illuminated Tweezers with Finger and Thumb Pads

Small Heavy Duty Garden Bag Collecting Rubbish Waste Grass Tidy
Ladies Heated Gloves 3M Thinsulate fibre for skiing, fishing and
Med Hanging Wooden Insect Hotel Garden Bee Bug House 25x10x30cm
FERM Stålspikar 1000 st Stål ATA1087 Poster - Flamingo Forest 40x50cm
Brasgaller Metall

Poster A3 30x42cm Brun Feathers

29.10.2018
Islande Hiballglas
20 Multi Drawer Plastic Storage Cabinet for Home Garage or Shed

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

Pappersassietter Elfenben
Vacuum Wine Stopper
Emerio Noppbortagare Lätt&Smidig (LR-114377)

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

Uppblåsbar Palmkyl

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

Colonial Candle M - Merlot Kantlobelia Riviera vit ca 650 frö
Iskross i Krom

W+G Idealdecor Wintergarden 231 Murals Tapet yomtgp2484-Hem & Trädgård

Fototapet med högupplöst bild i bra kvalitet, med höjden 254 cm och bredden 366 cm. Denna fondtapet från Wizard+Genius anpassas enkelt i både bredd och höjd genom att trimmas när den sitter på plats, så att den passar din vägg perfekt. I vårt stora sortiment av fototapeter av märket Idealdecor från tillverkaren W+G finns många fina motiv att välja bland och självklart har vi alltid riktigt bra priser.

Tapeten kräver ingen överlappning av våderna. Tapeten kommer i 8 bitar som sätts upp kant-i-kant, vilket underlättar arbetet. Tapetklister ingår så att du alltid har de bästa förutsättningarna lyckas med uppsättningen.

Fondtapeten är en papperstapet av bra kvalitet (115g/ m2) med ett högupplöst och noga utvalt motiv. Tapeten är 100% återvinningsbar, innehåller inga gifter eller miljöfarliga ämnen och självklart medföljer tydliga monteringsanvisningar på svenska.

Sammanfattning:
• Fondtapet 254 x 366 cm, inklusive tapetklister
• Högupplöst bild av mycket god kvalitet
• Enkel montering kant-i-kant (ingen överlappning)
• Extremt prisvärd
• Innehåller inga farliga ämnen
• 100% återvinningsbar
• Tillverkad inom EU

Table Lamp Vit Decoration Home Bedroom Bedside Office Desk
Pinne med fot, dia. 6,5 cm, hålstl. 8 mm, blandade träslag, 5set 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.