Glasunderlägg "I´m not an alcoholic..."
Trälåda " När vi äter...
Världens bästa systerson Örngott

MIN AMBITION

Sagaform Project pastaslev med parmesanrivar

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


GastroMax Rundform Dia 28 cm 1.8 L Svart

JAG VILL HJÄLPA DIG

FRABOSK UGNSFORM PROF 30 cm

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

Karta över Sunne, Värmland

LÄS MER

Svarta spegelcirklar
”Put me down” vinyl vägg klistermärken 22×8 cm
Dorre Lykta Dekor 10 cm
IBILI TERMOMETER PENN
Terrin 3L Poeny / Rose Blå / Benvit
Dekorplast Mosaik Gräddvit Struktur
2st Demomappar
Fågelholkar mini - Poppel - H: 7 cm - 6 st
Dammsugarpåsar Canvac Q Basic

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 


Fällbar sittbänk med förvaringslåda svart
vidaXL Skrivbord massivt återvunnet trä 80x40x92 cm
vidaXL Pop-Up Partytält med 6 sidoväggar sexkantigt 3,6x3,1 m gr
Stjärna LED ljusslinga

Skrivbok Älskling

29.10.2018
1000 FRÖN CITRONMELISS - EKO CERT - ENKLA BLOMMOR
Natur Toalettdekor Toalett dekor

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

SOLPANEL KIT 100W
XXL 10 FRÖBURKAR SECRET EKO CERT GRÖNSAKER ENKLA BLOMMOR
Stolsöverdrag / Överdrag till Stol - Tomteluva

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

Poster Jämtland - Landskapsstolthet

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

Dammsugarpåsar Volta Diamant U 4111 vidaXL Konstväxt Orkidé med kruka 75 cm vit
KARMA PLÄD 120 X 150 CM

Poster Always A3 30x40cm together - yomtgp8604-Text & Bokstäver

Produktnummer: 8133104

Snygg och stilren poster med texten Always Together. Snyggt på alla hemmets väggar, finns ett stort urval av dessa fantastiska texter & posters.

Printat på matt obestruket, högkvalitativt papper. Passar fint i ram tillsammans med andra svartvita poster & affischer.

Snygg att kombinera med andra poster och prints i tavelcollage.

Ram ingår ej.

Storlek: A3 30x40cm

Poster, Affisch, Print, Prints

Skohylla justerbart i höjdled svart
Kamdo Pizzaspade, Trä 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.