Hush Puppies Curling röd, Röd
Hjärtformad Vinkork
North, Winnipeg Kängor, Herr, Gul

MIN AMBITION

Sneaky Steve, Fordham Boot, Herr, Brun

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


Julbelysning, dekorbelysning, ledslinga 2m

JAG VILL HJÄLPA DIG

( Handduk ) 50x70cm Audi

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

Reebok Classic Lthr 2214, Herr, Vit

LÄS MER

Mysig Nattlampa, LED - Paul the bear
6st Whisky kylpatroner med cylinder Rostfria
Heavy Duty Flat 8.0 Röda
Skosnören - Sport Oval
Lid Sid - Släpp ut ånga
Aubergine Flat (Mörk lila)
Skosnören - Sneaker 130cm Ljusblå
Ljusslinga Dew Drop med 80 LED och Batteridrift med TIMER
LED-downlight Dimbar Pure Vit 12W

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 


Julstjärna Ganesh Röd 60
Bliz Active Motion Vit
4 st Kaffeskedar/Teskedar i form av en elbas
Hörselkåpor ZEKLER 412R Julstjärna - Röd med guldpaljetter
Wireless Phone Headset PELTOR WS Alert XPI - hjässbygel

Varmfodrad Bdk grön, Grön

29.10.2018
Hörselkåpor KASK SC3
Miljövänlig shoppingkasse 35x60 cm grön

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

Grillrödsakp med förkläde

Santa's Savings Club Sparbössa
22.10.2018

Kan det vara sant? Är det verkligen möjligt att som vissa säger vara född till att bli fotbollsproffs? Spelar det någon roll om det är sant eller falskt undrar jag? Kanske det främst handlar om vad man själv tror är möjligt?

Taiyo, LandShark 1:16 – 2.4G RTR
Alga, Vagabond (SE)

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

Bezzerwizzer, Hint (DK)
MOTOROLA Babymonitor MBP855 Video 5"
Affisch Poster Svart Karta över Sverige Sweden 33x48

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

Poster A3 30x42cm Make Noise

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

Poster A4 21x30cm Esox Lucius EMMA svart, Svart
Poster A4 21x30cm Succulent Square

CARDHOLDER/STAND FOR AGRICOLA yomtgp6104-Leksaker

Perfect accessory for Agricola board game. Thanks to this organizer you will easily keep in order your player sheet.

Te-sil Tunga
Poster A4 21x30cm Heart 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.