Memo Bamse
Imaginarium Brädspel
Queendomino (nordisk version) - Brädspel

MIN AMBITION

Alga, Triominos Tribalance

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


Dominant Species - Brädspel

JAG VILL HJÄLPA DIG

Djeco, Magnetic´s Fishing Dream

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

Fantastic Park - Brädspel

LÄS MER

Walking Dead: No Sanctuary - Brädspel
Spindelmannen Badlakan Handduk 140x70
Väggord - Home Sweet Home
Pandemic: Rising Tide Brädspel
Panic Mansion Brädspel
The River Brädspel
Tärningsset D6 - Marble Grön (CHX27809) - Brädspel
Meeple Circus: The Wild & Aerial Show (Exp) Brädspel
Gizmos Brädspel

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 


Dungeon Busters bärdspel spel
Combat Commander 2: The Mediterranean - Brädspel
Porslin chokladfondue
Mai-Star Kortspel
Monopoly Fortnite Brädspel

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

Elefant, Sängmobil, Elefant, Rosa Paw Patrol Domino i plåtlåda

Pippi Långstrump, Villa Villekulla, Barnspel

Väggdekor väggtext väggord - Coffee sloves everything
22.10.2018

Kan det vara sant? Är det verkligen möjligt att som vissa säger vara född till att bli fotbollsproffs? Spelar det någon roll om det är sant eller falskt undrar jag? Kanske det främst handlar om vad man själv tror är möjligt?

Britax, Syskonsits, B-Ready, Mineral Purple
Britax, B-Lite Steel Grå

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

Didriksons, Boardman Kids Set Marinblå
Didriksons, Fodrat Regnställ, Boardman, Fuchsia
Poster - London ram 30x40cm

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

Poster - Feelings are much like waves No.3 40x50cm

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

Väggdekor väggtext väggord -HAVE A COFFEE BREAK Lykta Häng Ring Smide hänglykta
Espadrillos plateau kaki, Grön

Angulus Sandaler, Bordeaux yomtgp5271-Kläder

Angulus sandaler.

100% leather
True North Stövel Forest, Unisex, Grön
Charlotte of sweden wedge, Svart 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.