Taklampa vit REWA
Stående stjärna Älskade Dotter
Taklampa grå med svart kabel FOG S

MIN AMBITION

Bakmatta Kavelmatta i silikon 27 x 38 (Färg: Röd)

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


Kruka 3 st olika storlekar svart KANNIA

JAG VILL HJÄLPA DIG

Kruka 40 x 40 x 38 cm vit PAROS

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

Kruka 2 st olika storlekar grå ZAKROS

LÄS MER

Arabella Blandare 3 Krom
Kids Concept, Fåtölj, Grå
Förlängningskabel i textil, 3m vit/svart
Vila - Vilucy LS Shirt Baini, Orange
Only - onlElcos Stud 4/5 Top, Svart
Vila - Vilucy SL Top Tiana, Offvit
Vero Moda Zitta LS blus, Bordeaux
Only - onlMarika LS Lace Up Blouse, Offvit
Poster - Girl Power A3 30x40cm

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 

Skjorta Cedra

Vila - Vimagnolia LS Top, Mönstrad
Vero Moda - vmCie 2/4 Top, Rosa
ONLY Mina Batsleeve blus, Mörkblå
Väggdekor City of London | 95x60cm Ljusstake drake
Vero Moda - vmEdna LS Blouse, Offvit

Taklampa vit TICINO

29.10.2018
Only - onlAnna LS Top, Svart
Vas mönstrat glas

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

Only - onlNew Dallas Skirt, Svart
Poster A4 21x30cm Diamond

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

Svanefors Pläd 150x220 beige
Smiley kortärmad body, stjärnor, 68 cl
( Väggdekor, Väggord ) Garage

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

My Little Pony Kortärmad pyjamas grå

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

Smiley Pyjamas vit/rosa 116 cl Taklampa svart/guld SEPIK
LEGO Batman Pyjamas vit

Kompletta 1:10 Absima 2510040 Gatumodell Drifter A Wabe 4 st Svart-krom hjul yomtgp3604-Hushållsapparater

Ganzo MultiTool G112
Magneter med Miele motiv Tyskland 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.