Seven Seas - Skjorta SS320 MF Dobby, Mellanblå


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
vidaXL Trädgårdsskåp 2 hyllor svart

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Arkham Horror (3rd Ed) - Brädspel
vidaXL Sittpuff äkta läder rund grå 48x48x38 cm

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredaren1/2 x 3/8 "manlig x kvinnlig trådrörsminskningstippelarm Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Poster - Grön växt mix No.2 21x30cm
Poster - Batman nanananana 50x70cm

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Poster - Rosa träd 21x30cm

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Tomte

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Poster - Röd heart I love you 21x30cmvidaXL 16 delar Verktygssats Hjullager 62 mm för VAGvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Gelly Roll Penna - Metallic Copper
vidaXL Hjärtformade kuddar 2 st konstpäls svart

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Self-Portrait wiht his Daughte,Thomas Gainsborough,50x40cm

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Affisch Medium Karl X Gustav
Stjernsund Havsbris x3
Poster - Woman with rose royal init stående 70x100cm

På tisdagen godkände ministerrådetLuxform Trädgårdsstrålkastare LED Dominica 2 st svart LUX9522D.0Skrivbok VimmerbyMoxon Korktejp / Anslagstavla - ROLL+PIN den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
vidaXL Balkongskärm oxfordtyg 75x600 cm randig grå
vidaXL Justerbara bordsben 2 st 710 mm-1100 mm svart

I den kommande vårbudgeten ökar regeringen1 "x 1/2" bsp kvinnlig trådrör röducer muff montering mässing anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Pica Classic Märkpenna industri 2-4 mm rund gul