Soya - Felicity 186, Offvit


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
EGLO LED-lampa Golden Age dimbar 4 W 6,4 cm 11696

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Tretorn Classic Gummistövlar, Svart
Steinel Rörelsedetektor infraröd svart IS 130-2

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenTavla Tiger Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Veneding, oljemålning med ram, innermått 30x40 cm
Kvalitetsvägg köksbänk fläktuttag 100mm med fuktighetsgivare

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Emoji - Kuddar

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Kopp - Garden Spirit

Försäkringskassan: Regeringen underskattar LED strålkastare Driverless 11 W 1045 lm SvartGrensåg sk5 stål - 40cmvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Kevin Örngott Hjärta
vidaXL Väggklistermärke svarta tavlan 2 rullar med kritor 0,45 x

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
vidaXL Påslakanset i bomullssatin 2 delar 155x200/80x80 cm antra

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. vidaXL Lastspännare med spärr 10 st 1 ton 6mx38mm orange
Skrivbok Småland
1/2 "bsp hela huset vattenrenare filter kit med kolfilter ingår

På tisdagen godkände ministerrådet1/2 "rörtrådförlängning kvinnlig x manlig mässing - 60mmFast avgasanemostat luftdiffusionsventilationskåpa airroxy 125mmNature Överdrag för trädgårdsmöbler 90 x 325 x 205 cm PE mörkgrå den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
vidaXL Plisségardin gräddvit C02
vidaXL Svart pelare för trädgården med eluttag och timer

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenvidaXL Tändinställning verktyg Ford & Mazda anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

HIP Prydnadskudde 6099-H Grande 48x48 cm blå