Duro Tapet Rand & Kulör Sten Grå

Ferrari Light & Sounds

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Fiaspel I Trä, Martall

Tomy - Screwball Scramble - LabyrintspelHasbro Blindfolded TwisterKuddfodral bohemisk blommaPraktisk regnponcho, Vit

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Regnponcho med Huva Barn One Size GrönBriv TältpinneCoola sneakers med 5 cm sulorTeddykompaniet MillaALF, Helt hysteriskt (SE)Carlobaby DörrstoppKids Concept, Kista, Star, GråLjusstake trädgren 28 cm

Tack ❤

Min tid är nu

Torso Ljusstake Oljad Ek 12 cm
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Ljusstake Circle Ø 42 cm - MässingDorre Opal Ljuslykta Glas 35 cm Vit FrostVäggdekor väggord väggtext You never know how strong

Globen Lighting Pendel Gatsby MässingUtomhusväggbelysning med rörelsedetektor Brilliant Bole 60 W Rostfritt stål

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Canto Maxi väggbelysning - Svart

Duro Tapet Ballad Soaré Beige

Väggord/Väggdekor - A True Love Story Never EndsLjusmanschett, elastisk med facetterad pärlorClarino-konstläder Monteringshandskar Storlek (handskar): 7, S EN 388 CAT II FerdyF. SECURITY 1905 1 par

Säkerhetslågskor Honeywell COMFORT 44 S3 Svart
1537437987500

ESD Säkerhetslågskor Albatros Freestyle BLK ESD 47 S1P SvartESD Säkerhetsstövlar Albatros BLUETECH MID ESD SRC 44 S3 Svart, Grå, BlåHörselkåpor impuls 31 dB 3M Peltor Tactical XP MT1H7F2 1 stEhmann 2110c0100 Sladdimmer Vit Brytförmåga (min.) 20 W Bryteffekt (max.) 200 W 1 st2USB 2U-449337 1x Eluttag Infälld USB-uttag, Petskydd IP20 Renvit, MattLins Filter Set Star Effect + ND4 + ND8 + ND16 + CPL DJI MAVIC AirLjudmodul Crawler, Short Course Reely 5 - 26 VFartreglage för RC-bil Carson Modellsport Viper Auto Sport 20 500906134 35 A Motorlimit (varv): 20

Limpistol Steinel Inkl. Tillbehör 11 mm 200 WPoster - Follow Your Heart 21x30cmReservdel Reely MV134 Axeltapp av aluminium framUSB-gränssnitt BeastX MICROBEAST

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Modellbygge nätadapter reglerbar Graupner Power Supply 230 V/AC 20 A 300 WGraupner Race Copter Freestyle CubeMr/mrs två hjärtan silikonformMotorram i aluminium PichlerReservhjul Crawler med skyddshölje Absima 2320056 Svart

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Fotoram bebisKinastudien 9789197992657Roma Pläd Grå

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Scandic Bordslampa LampaPoster - G Klav A4 21x30cm

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Taklampa svart MONTETaklampa grå TRONTO

Elektrikerns skruvmejsel set. 7 skruvmejslar plus testare. 1000vKids Concept, Sänggavel, GråOdd Molly Flower Fantasy, Svart

Only - onlLuna SS Snake T-shirt, Svart

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Duschbyggarna Termostatblandare MIX För Badkar Med Pip 160 c/c nzadme1814-Hem & Trädgård

Duschbyggarna Termostatblandare MIX För Badkar Med Pip 160 c/c

Meningen med hela skiten…

Vila - Viadisa SL Top, Orange

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Efashion Happy - Blus 9469 Animal, GulONLY Aisha blus, Svart2 st ljuslyktor, Fjäril - Vit

15324212664902228635381886865163.jpg

Svanefors Löpare 15x120 brunLEGO® Wear, Ljusblå långärmad body, giraff

Star Wars Kortärmad pyjamas svartTrolls Kortärmad pyjamas rosaWrangler Jeansskjorta, DenimPoster - Mojito recept 21x30cm

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Korkskruv kopparfärgadKakform 2 hjärtanMetallskylt / Warning Genius At WorkDuffy sandaler, Vit

Boken finns att köpa här.

Vagabond Mya skor, Svart

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Minions Gymnastiksko blåBarbie - Rainbow Mermaid (DHC40)Lundby, Småland, Dusch & Badkar

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Crate Creatures Surprise-Pudge
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • My Little Pony Playskool Friends Sosaie Pie Pop-Along TrainKeroppi Sanrio Mjukis 25 cmAlice i Spegellandet - Röda Drottningen ! Röd Queen
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Väggord/Väggdekor - Toalettsymbol med textPokemon Booster Sun & Moon Guardians RisingLjuslykta med LED-ljusEXIT Dead Man on the Orient Express - Brädspel
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Azul: Stained Glass of Sintra BrädspelDragon Slayer brädspel
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Gruff - Brädspel
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Kaos Ball spelFixPoint batteridriven skruvdragare med LED

Over and out.

Klara