Blade Inductrix Switch Quadrocopter RtF Nybörjare


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
vidaXL Påslakanset i bomullssatin 3 delar 200x220/80x80 cm antra

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Havsö Nikolina 4.0 Blender/Mixer
Blå Water,Francisco Gimeno Arasa,60x40cm

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenSmartwares Strålkastare LED 50W 3250lm Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Mosquito Magnet Extra nät Pioneer
Ubbink Teleskopiskt handtag aluminium 1,2-2,4 m 1379106

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Snabbkontakt 3/4 - fungerar till Magic Hose och andra slangar!

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Poster - Ocean Waves No.2 30x40cm

Försäkringskassan: Regeringen underskattar 50 cm flexibel monobloc-kopplingsledningsrör 3/4 "x 3/4"vidaXL Handfat i keramik med kranhål svartvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
vidaXL Taklampa med akrylblad 5 x E14 grön/vit
Beta Tools Automatisk Kabelskalare 1149F 175 mm 011490010

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
vidaXL Överkast dubbelsidigt 230x260 cm svart och vit

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. 100 M KOPPARTEJP XL SNIGELTEJP MÖRDARSNIGLAR SNIGELFRI 10 MM
Freja Örngott Hjärta
vidaXL Vitt insektsnät rullgardin till fönster 60 x 150 cm

På tisdagen godkände ministerrådetBadrum bad kök mixer kranpläterad kran väggmonteradThe Gallery of Archduke Leopld Wilhelm,David Teniers,50x40cmBadmixer med utökad lätt spak svängpip, rörlighet den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Mässing rörlampor för lödning med kopparrör 18mm x 3/4 "hane
Still life with Vase,jug,and Platter of,Clara Peeters,52x73cm

I den kommande vårbudgeten ökar regeringen16x16x16mm pex kompressionsbeslag anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Philips myGarden AlpenGlow Vägglampa