Poster - Batman hero 21x30cm


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
200 stk. 220x340 mm (F6) VIT BUBBELKUVERT- VADDERADE KUVERT

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Maku Skärbräda i Bambu 30x20 cm
600 stk.180x265 mm (D4) BRUN BUBBELKUVERT- VADDERADE KUVERT

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenvidaXL Konsolbord i massiv ek 50x32x75 cm brun Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt vidaXL Barstol teak brun och vit
3/4 "x 1/2" bsp kvinnlig trådrör röducer muff montering mässing

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Poster - LOVE Svart ram 30x40cm

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
JO!E Burköppnare

Försäkringskassan: Regeringen underskattar 1/2 "hongänga x 20mm rörkompressionsfogkopplingarPoster - Buffalo 70x100cmvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Palettblad (dvärg) "Fairway Gul" 15 frö
Poster - Bob Marley No.7 70x100cm

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Set med två pennor Touch Pen Crystal Blå Rose färg och svart bl

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. En uppsättning radiatorventiler SWING Katowy + koppar
HIP Bäddset 6345-H Tamaki 240x200/220 cm flerfärgat
The Marriage at Cana,Paolo Veronese,60x40cm

På tisdagen godkände ministerrådetJoan of Arc at the,Jean Auguste Dominique Ingres,50x40cmPoster - But first coffee No.31 40x50cmPoster - Bergkristall, liggande 50x70cm den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Rör gummikontaktavfall röducerande vit 50mm x 32mm
Skrivbok Spanien

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenPortrait of Agatha Bas,REMBRANDT Harmenszoon van Rijn,50x40cm anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Raaco Sortimentlåda CarryLite 80 5x10-0 Tomlåda 136303